دستگاه های شمشاد زنی را بشناسیم ؟!

ما در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه کار دستگاه شمشاد زن و انواع آشنا کنیم. پس از خواندن این مقاله دلیل برتری و محبوبیت شمشاد زن های بنزینی را متوجه می شوید.

انواع شمشاد را در باغات به عنوان دیوار حاشیه ای، حافظ محوطه ها، بلوارها و خیابان ها می کارند. شمشادها در صورت هرس نشدن شکل ناهمگونی پیدا کرده و از زیبایی شان کاسته می شود. بنابراین جهت طراحی، رسیدگی، حاشیه زنی و شکل دادن به انواع شمشاد، درختچه و بوته های تزئینی از دستگاه شمشاد زن استفاده می کنند. عملکرد شمشادزن تقریبا مشابه اره زنجیری است. شمشادزن دو تیغه دارد که روی هم سوار شده است. تیغه ها به صورت ریلی و متقاطع حرکت می کنند و باعث قطع ساقه ها و علف ها می شوند. تیغه های این دستگاه در دو نوع ثابت و متحرک تولید می شود. این تیغه ها به همراه شانه های مخصوص جهت کاربردهای گوناگون به دستگاه شمشاد زن متصل می شوند. دستگاه شمشاد زن به طور کلی در دو نوع تیغه یک طرفه و تیغه دو طرفه تولید می شود.

شمشاد زن های یک طرفه و دو طرفه از نظر مکانیزم عملکرد مشابه یکدیگرند. با این تفاوت که در شمشادزن یک طرفه دو تیغه ثابت و متحرک در یک طرف دستگاه قرار دارند. در نتیجه عمل برش نیز از یک سو انجام می شود. مزیت این دستگاه شمشاد زن این است که در حین برش، شمشادها به یک طرف ریخته شده و راحت تر جمع می شوند. از شمشادزن های یک طرفه، معمولا افراد حرفه ای جهت انجام کارهای طولانی مدت و بزرگ استفاده می کنند. شمشاد زن دو طرفه، برش را از دو طرف انجام می  دهد. این دستگاه می تواند شمشادها را از یک طرف به طرف دیگر هدایت کند. برای شکل دادن و مرتب کردن شمشادها معمولا از شمشاد زن های دو طرفه استفاده می کنند. همچنین از این دستگاه جهت کوتاه کردن علف های بلند، ساقه های قوی و شاخه ضخیم با سرعت بالاتر استفاده می شود. شمشادزن های دو طرفه نسبت به یک طرفه در بین کاربران محبوبیت بیشتری دارند.

به شمشادزن، شمشاد چین، هرس کن و قیچی موتوری نیز می گویند. شمشادزن می تواند بدون آسیب رساندن به قسمت های چوبی شمشاد، آن را هرس کند. شمشادزن ها در انواع شمشاد زن موتوری، شمشاد زن برقی، شمشاد زن شارژی و شمشاد زن دستی تولید می شوند. دستگاه شمشاد زن وزن کمتری نسبت به سایر ابزارآلات کشاورزی ماننده اره، سمپاش، چمن زن و … دارد. از مزایای این محصول می توان به کارایی بسیار بالا و حمل و نقل آسان و امنیت بالا اشاره نمود. در حین کار با دستگاه شمشاد زن باید به نکات ایمنی توجه کافی نمایید.

دستگاه شمشادزن

شمشاد زن دستی

به شمشاد زن دستی، قیچی شمشاد زن نیز گفته می شود. شمشاد زن دستی از ابزارآلات ابتدایی برای هرس کردن است که یک دسته و دو تیغه دارد. این دستگاه شمشاد زنی را در دو مدل دسته تلسکوپی و دسته ساده تولید می کنند. از شمشاد زن دستی با دسته تلسکوپی جهت کوتاهی در ارتفاعات استفاده می شود. کاربر می تواند طول دسته را با توجه به نیاز خود تنظیم کند. شمشاد زن دستی نسبت به سایر دستگاه های شمشاد زنی قیمت و پیچیدگی کمتری دارد.

شمشاد زن دستی

شمشاد زن شارژی

شمشاد زن شارژی در واقع زیر مجموعه شمشاد زن برقی می باشد. با این تفاوت که نیروی مورد نیاز خود را به جای برق از باطری تامین می کند. مزیت شمشاد زن شارژی نسبت به برقی جابه جایی راحت آن است. در مکان هایی که کاربران به پریز برق دسترسی ندارند، از این دستگاه شمشاد زنی استفاده می کنند. مزیت دیگر شمشاد زن شارژی این است که مناسب استفاده در منازل و محیط های کوچک می باشد. میزان کارکرد و بازدهی این دستگاه شمشاد زنی بستگی به نوع باطری دارد. برای استفاده از شمشاد زن شارژی در کارهای طولانی مدت ممکن است به باطری دوم نیاز باشد. شمشاد زن شارژی نسبت به شمشاد زن بنزینی و برقی وزن و سرعت کمتر و قیمت بالاتری دارد.

شمشاد زن شارژی

شمشاد زن برقی

این دستگاه شمشاد زنی به وسیله برق 220 ولت کار می کند. تیغه شمشاد زن برقی همانند شمشاد زن بنزینی دو لبه دارد. وزن و سرعت شمشاد زن برقی نسبت به شمشاد زن بنزینی کمتر است. از این رو نسبت به شمشاد زن موتوری سر و صدای کمتری نیز تولید می کند. در شمشاد زن برقی امکان قطعی در کابل برق وجود دارد. از این نظر به کاربران توصیه می شود جهت سهولت در انجام برش، بیشتر از شمشاد زن بنزینی استفاده کنند.

حاشیه زن برقی

شمشاد زن موتوری

شمشاد زن موتوری در انواع دو زمانه و چهار زمانه تولید می شود. در یک اندازه و وزن، موتورهای دو زمانه قدرت بیشتری نسبت به موتورهای چهار زمانه دارند. بنابراین در شمشاد زن موتوری، بیشتر از موتورهای دو زمانه کوچک، که سوخت آن ها ترکیبی از بنزین و روغن است، استفاده می شود. کارکرد این دستگاه شبیه به اره موتوری است. جهت انتقال قدرت از موتور به واحد برش، از گلاچ گریز استفاده شده است. با افزایش دور موتور صفحات گلاچ درگیر می شوند. دور موتور از طریق گیربکس کاهش پیدا می کند. این انرژی به حرکت رفت و برگشتی تبدیل می شود. سپس به وسیله چرخ دنده به واحد برش منتقل می گردد. به این دستگاه، شمشاد زن بنزینی نیز می گویند. ظرفیت کاری شمشاد زن موتوری با توجه به میزان قدرت موتور آن تعیین می گردد. به طور کلی شمشاد زن بنزینی قدرت و سرعت بیشتر و کاربرد گستره تری نسبت به انواع دیگر شمشادزن دارد. این دستگاه شمشاد زنی برای مناطق بزرگی که به برق دسترسی ندارند، طراحی شده است.

شمشاد زن موتوری
hedge trimmer

7,980,000 تومانافزودن به سبد خرید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

keyboard_arrow_up