با انتخاب سیستم تصفیه مناسب، استخر خود را تمیز و شفاف نگه دارید

گروه رضوان صنعت برای استخرهای روباز و سرپوشیده در سایزهای مختلف، مجموعه گسترده ای از تجهیزات تصفیه ارائه می دهد. تیم کارشناسان ما متعهد به ارائه بهترین محصولات و خدمات به شما هستند تا اطمینان حاصل شود که استخر شما تمیز و سالم می ماند.

پمپ تصفیه

پمپ تصفیه استخری در اولین مرحله سیستم فیلتراسیون استخر قرار می گیرد. در واقع پمپ تصفیه جزء حیاتی سیستم فیلتراسیون استخر است. وظیفه اصلی پمپ تصفیه استخری، انتقال و چرخش آب به داخل استخر می باشد. بدون پمپ تصفیه، آب استخر راکد شده و موجب افزایش باکتری های مضر و رشد جلبک می گردد. در استخرها و جکوزی ها به منظور جلوگیری از خراب شدن پروانه پمپ، از پمپ استخری استرینردار استفاده می کنند. استرینر در قسمت نهایی پمپ استخری و درون آن نیز سبدی جهت جمع آوری ضایعات تعبیه شده است. به کمک استرینر، املاحی که ممکن است به پره های پمپ آسیب برسانند جلویشان گرفته و در سبد استرینر جمع آوری می شوند. اصطلاحا به این پمپ ها استرینر سرخود می گویند. استرینر پمپ، املاح قابل مشاهده در آب را می گیرد و آب شفاف تری به سمت فیلتر استخر هدایت می کند. به طور کلی روی تمامی پمپ ها می توان استرینر یا موگیر سوار کرد.

پمپ تصفیه استخری به تمیز، ایمن و لذت بخش نگه داشتن آب استخر برای شناگران کمک می کند. با انتخاب پمپ استخری مناسب و نگهداری صحیح از آن، صاحبان استخر می توانند سال ها از یک استخر تمیز و کارآمد لذت ببرند.

فیلتر استخری

فیلتر تصفیه استخری در دومین مرحله سیستم فیلتراسیون استخر و پس از پمپ قرار می گیرد. فیلتر تصفیه استخری زباله ها، آلودگی ها و سایر ناخالصی هایی که از پمپ گذر کرده را حذف می کند. فیلترهای تصفیه با به دام انداختن ذرات آب استخر را تمیز و کاملا شفاف می سازند. هنگام انتخاب فیلتر تصفیه استخر، مهم است که انواع فیلتر استخری را بشناسید و ابعاد استخر را نیز بدانید. زیرا فیلتری که خیلی کوچک باشد ممکن است نتواند زباله های کافی را از آب حذف کند. در مقابل فیلتری که خیلی بزرگ باشد ممکن است بی جهت گران بوده و منجر به هزینه های عملیاتی بالاتر شود.

انواع فیلتر استخری که در دسترس است و از آن جهت تصفیه استخر استفاده می شود عبارتند از: فیلتر شنی، فیلتر کارتریجی و فیلتر دیاتومه.

فیلتر شنی

استفاده از فیلتر شنی استخری از سایر فیلترها جهت تصفیه استخر مرسوم تر می باشد. ساختار آن به گونه ای است که درون محفظه فیلتر، شن یا سیلیس ریخته می شود. آب به کمک پمپ تصفیه از بالا وارد فیلتر شنی شده و املاح آن لابه لای شن های موجود در فیلتر گیر می کنند. در نهایت آبی کاملا زلال و بدون املاح، از پایین فیلتر شنی استخری خارج می شود. فیلترهای شنی از لحاظ جنس بدنه به سه نوع فیلتر شنی فایبرگلاس، فیلتر شنی استیل و فیلتر شنی گالوانیزه تقسیم می شوند. فیلترهای شنی فایبرگلاس به یک شیر تمام اتوماتیک جهت عملیات بک واش مجهز می باشند. در طی عملیات بک واش ذراتی که در لابه لای شن ها گیر افتاده اند از فیلتر خارج می شوند. به طور کلی در تمامی استخرها استفاده از فیلترهای شنی فایبرگلاس مرسوم تر از دو نوع دیگر می باشد. زیرا وزن این فیلترها سبک تر بوده و در نتیجه حمل و نقل فیلتر و تعویض شن به راحتی انجام می پذیرد. به علاوه قیمت فیلترهای فایبرگلاس نیز از دو نوع دیگر کمتر می باشد.

انتخاب پمپ تصفیه و فیلتر شنی بر اساس ابعاد استخر صورت می پذیرد. گروه صنعتی رضوان دسته بندی کلی جهت انتخاب مناسب این تجهیزات، در نظر گرفته است که به مصرف کنندگان عزیز کمک می کند. این برآورد تقریبی بوده و مناسب استخرهای سرپوشیده است. جهت تصفیه بهینه استخرهای سرباز، فیلتر شنی بزرگ تر و پمپ قوی تر انتخاب می شود.

  • جهت تصفیه جکوزی، فیلتر شنی تا قطر 40 سانتی متر و پمپ 0.75 اسب بخار مناسب است.
  • جهت تصفیه استخر با حجم 50 الی 90 مترمکعب، فیلتر شنی قطر 40 الی 65 سانتی متر و پمپ 1 اسب بخار مناسب است.
  • جهت تصفیه استخر با حجم 90 الی 120 مترمکعب، فیلتر شنی قطر 65 الی 70 سانتی متر و پمپ 1.5 اسب بخار مناسب است.
  • جهت تصفیه استخر با حجم 120 الی 180 مترمکعب، فیلتر شنی قطر 70 الی 90 سانتی متر و پمپ 2 اسب بخار مناسب است.
  • جهت تصفیه استخر با حجم 180 الی 240 مترمکعب، فیلتر شنی 90 سانتی متر به بالا و پمپ 3 اسب بخار مناسب است.

فیلتر کارتریجی

فیلترهای کارتریجی کدورت آب را تا 1 میکرون کاهش و آبی بسیار زلال را از خود خارج می کنند. این فیلترها معمولا جهت تصفیه آب، در مدار سیرکولاتور استخر استفاده نمی شوند. زیرا زمان زیادی می برد تا آب را تصفیه کنند در ضمن هزینه آن نیز بسیار بیشتر از فیلتر شنی استخری می باشد. فیلترهای کارتریجی در صورتی که برای تصفیه آب استخر استفاده شوند 7-8 ماه یکبار باید تعویض شوند. از این فیلترها معمولا در جاروهای استخری استفاده می شود که در ادامه به توضیح آن می پردازیم.

فیلتر دیاتومه

فیلترهای دیاتومه به وسیله خاک مخصوص به خود، عمل تصفیه آب را انجام می دهند. این فیلترها مانند فیلترهای فایبرگلاس شیر ندارند و باید شیر آن ها به صورت جداگانه خریداری شود که در نتیجه به قیمت آن ها افزوده می شود. در واقع هزینه ها و قیمت فیلتر دیاتومه بیشتر از دو برابر فیلتر شنی می باشد به همین دلیل به ندرت از آن استفاده می شود. خاک مورد استفاده در این فیلترها نیز باید هر دو ماه و نیم تعویض شود.

ضدعفونی استخر

ضدعفونی کردن استخر فرآیند کشتن یا حذف باکتری‌های مضر، ویروس‌ها و سایر عوامل بیماری‌زا از آب می باشد. ضدعفونی استخر جهت حفظ محیط شنای ایمن و سالم ضروری است، زیرا آب تصفیه نشده می تواند منجر به گسترش بیماری ها و عفونت شود. فیلتر و پمپ، آب استخر را تنها از املاح موجود تصفیه می کنند. جهت ضدعفونی استخر از کلر، ازن و یا اشعه UV استفاده می شود.

کلرزن

دستگاه های کلرزن در انواع نمکی، خطی و شناور موجود می باشند. داخل کلرزن خطی قرص کلر قرار می گیرد. آب خروجی از فیلتر، وارد کلرزن و میکروب زدایی شده و در نهایت وارد استخر می شود. جهت ضدعفونی کردن استخر معمولا از کلرزن خطی استفاده می کنند. کلرزن خطی در مدار سیرکولاتور استخر و در آخرین مرحله نصب می شود. روی این کلرزن ها ولومی تعبیه شده است که میزان تزریق کلر را تعیین می کند.

 کلرزن های نمکی بهترین نوع کلرزن بوده چون تنها نمک وارد آب می کنند و هیچ ماده شیمیایی وارد آب نمی شود. عمل ضدعفونی کردن آب کاملا توسط نمک انجام می گردد. هزینه این نوع کلرزن نسبت به خطی بیشتر و میزان ضدعفونی کردن آن نیز کمتر است. داخل کلرزن های شناور، قرص کلر قرار گرفته و کلرزن را روی آب استخر رها می کنند. قسمت تحتانی این کلرزن ها چرخیده و کلر وارد آب استخر می شود. میزان تزریق کلرزن های شناور دقیق نبوده در نتیجه احتمال اینکه آب استخر آلوده شود بسیار زیاد است.

ازن

گاز ازن را در لامپ به صورت مصنوعی تولید کرده و از آن برای میکروب کشی آب استخر استفاده می کنند. از ازن در استخرهای بزرگ و در حجم های زیاد استفاده می شود. ازن تا زمانی که به صورت دائم به آب استخر تزریق شود آن را ضدعفونی می کند. به محض قطع تزریق، خاصیت ضدعفونی کننده آن در آب از بین می رود.

اشعه UV

اشعه uv تمامی مشخصات ازن را دارا می باشد ولی از آن در استخرهای کوچک تر استفاده می شود. هزینه اشعه UV نسبت به ازن بالاتر است. برخی از مصرف کنندگان جهت ضدعفونی کردن آب استخر هم از کلر و هم از لامپ UV استفاده می کنند.

به طور کلی جهت ضدعفونی کردن آب استخر استفاده از کلر نسبت به ازن و UV مرسوم تر است. زیرا کلر نسبت به ازن و اشعه UV پایدارتر بوده و قیمت آن نیز مناسب می باشد. به علاوه کلر آب را کاملا ضدعفونی کرده و پس از قطع تزریق نیز ماندگاری دارد. همچنین UV و ازن نسبت به کلر میزان خوردگی بالایی دارند.

اسکیمر

اسکیمر به عنوان یک صافی عمل می کند و آلودگی هاو چربی های روی آب استخر را جمع آوری می کند. روی به روی اسکیمر فوت کن نصب شده و آب را به سمت اسکیمر هدایت می کند. اسکیمر و پمپ، ضایعات درشت تر را می گیرند و ضایعات ریزتر وارد فیلتر می شود.

سیستم سر ریز

عملکرد سرریز نیز همانند اسکیمر است. جوی هایی دور تا دور استخر تعبیه می شود. روی این جوی ها گریل استخری قرار داده می شود. زمانی که فردی وارد استخر شده و یا آب استخر به حرکت در می آید. آب اضافی روی این جوی ها ریخته می شود. چربی های روی آب به وسیله این سیستم گرفته می شوند.

جاروی استخر

جارو که به عنوان پاک کننده استخر شناخته می شود  وسیله ای است جهت حذف کثیفی، جرم و سایر آلودگی ها از کف و دیواره های استخر. این دستگاه جهت عملکرد مستقل طراحی شده و معمولاً توسط یک موتور الکتریکی تغذیه می شود.

جاروی استخر معمولا در انواع اتوماتیک و نیمه اتوماتیک موجود است. جاروی اتوماتیک بوسیله نیروی برق کار می کند. جارو را داخل استخر انداخته و پس از آبگیری به کف استخر می رود. ضایعات کف استخر را وارد صافی خود کرده، همزمان آب همراه ضایعات را پس از تصفیه وارد استخر می کند. جاروهای رباتیک دیوارها و کف استخر را به صورت تصادفی تمیز می کنند.

جاروی نیمه اتوماتیک از پمپ، گاری، دسته جارو، سرجارو، شلنگ و به صورت اختیاری از فیلتر کارتریجی تشکیل شده است. در این جارو یک عدد پمپ روی گاری نصب شده، یک سر شلنگ به پمپ و سر دیگر شلنگ به سرجارو متصل می شود. کاربر دسته جارو را گرفته و با اختیار خود دیوارها و کف استخر را نظافت می کند. در صورتی که بخواهیم آب خروجی از جارو مجدد وارد استخر شود روی گاری جارو، فیلتر کارتریجی نصب می کنیم. فیلترهای کارتریجی در صورتی که برای جارو مورد استفاده قرار گیرند باید هر 2 سال یکبار تعویض شوند. در جاروی استخر اتوماتیک آب از پمپ و سپس فیلتر کارتریجی عبور کرده، به کمک فیلتر کارتریجی تصفیه شده و وارد استخر می شود. در صورتی که در سیستم جاروی نیمه اتوماتیک اگر فیلتر کارتریجی نباشد، آب خروجی از پمپ وارد فاضلاب و یا جهت آبیاری درختان استفاده می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پیشنهادهای ما

نتیجه‌ای پیدا نشد.

دسته‌های محصولات

خواندنی ها

 

keyboard_arrow_up